Kabeh Kategori
EN

Babagan awake dhewe

Sampeyan kene:Omah>BABAGAN AWAKE DHEWE>Sajarah

Babagan awake dhewe

Shaoxing Heirloom Home Textile & Garment Co., Ltd. didegak√© ing taun 2004, minangka pabrikan lan eksportir tekstil ing omah. Perusahaan kita dununge ana ing salib dalan Zhongxing lan dalan shiji, paojiang, shaoxing. Perusahaan kasebut duwe luwih saka 150 anggota.  

Uga ana meh 200 set peralatan tekstil canggih kayata mesin jahit komputer, mesin sulaman komputer, lan mesin isi katun otomatis, lsp. Kanthi peralatan canggih, teknologi tinggi lan manajemen ilmiah, mula entuk reputasi apik saka para pelanggan.